https://www.hudpleiecentrum.no/booking-services-sitemap.xml 2022-05-13 https://www.hudpleiecentrum.no/pages-sitemap.xml 2022-05-12
top of page

ENKELT OM MICRO NEEDLING

Når vi utfører en stamp micro needling behandling, vi lager små mikro kanaler i huden. Jobber vi over hele ansiktet. 

Dette er den eneste måte vi kan øke produksjonen av  kollagen og vi vet i dag at jo mer kollagen man har jo bedre vil huden regenerer og reparere skader som man ønsker en forbedring på som arr, store porer, pigmentering, dårlig elastisitet og behandling av rynker eller dårlig vitalitet.

Behandlingen kan utføres i ansikt, på hals og bryst. Vanligvis renses huden godt først og spesielt meso cocktail klargjøres. Deretter stemples cocktailen inn jevnt i hele huden. Behandlingen tar ca. 60-75 minutter. Etter behandlingen vil du oppleve rødhet og varme i huden. Spesielt ansiktsmaske brukes som avslutning på behandlingen.

Du skal helst ikke bruke make up på huden det første døgnet etter micro needling. Behandlingen er relativt smertefri. 

82BCFA82-D386-4777-9B5A-E9542F87EF84.jpeg

Microneedling kan forbedre dette:

  • Hudfornyelse: Microneedling stimulerer kollagenproduksjonen, noe som kan bidra til å forbedre hudens tekstur og elastisitet. Dette kan redusere synligheten av fine linjer, rynker og arr, og gi en jevnere og yngre utseende hud.

  • Arrbehandling: Microneedling kan bidra til å redusere synligheten av arr, inkludert akne arr og kirurgiske arr. Ved å fremme produksjonen av nytt kollagen og stimulere hudens naturlige helingsprosess, kan microneedling bidra til å jevne ut arr og forbedre hudens utseende.

  • Hyperpigmentering: Microneedling kan også hjelpe med å redusere synligheten av hyperpigmentering, som inkluderer solskader, aldersflekker og melasma. Behandlingen stimulerer cellefornyelsen og kan bidra til en jevnere hudtone.

  • Store porer: Ved å stimulere hudens kollagenproduksjon og øke elastisiteten, kan microneedling bidra til å redusere synligheten av store porer og gi en glattere hudoverflate.

  • Fornyelse av hudens tekstur: Microneedling kan bidra til å forbedre hudens tekstur og gjøre den jevnere og mer jevn. Den kan også være effektiv i behandlingen av ujevn hudtekstur forårsaket av akne eller andre faktorer.

***Det er viktig å merke seg at resultatene av microneedling kan variere fra person til person, og flere behandlinger kan være nødvendig for å oppnå optimale resultater. 

Teknikk

EasyTouch er et verktøy som hudpleier eller kosmetisk sykepleier bruker for å få målrettede ingredienser skreddersydd for din hud, ned i det hudlaget det skal virke for å gi en hudforbedring.

Ordet “Meso” betyr “mellom” og det er dette hudlaget vi tilfører de aktive stoffene eller næringsstoffene ved hjelp av intradermale mikroinjeksjoner med Easy Touch.

  • Nålene på Easy Touch er 0,5mm- 1,00 mm, som sørger for at vi ikke kommer dypere enn det som er målet.

  • De 20 nålene på Easy Touch er gullbelagte med 24k for å unngå allergisk reaksjon.

  • Nålene på Easy Touch har et “twist-system” for økt levering av produktet i forhold til konvensjonelle nålesystemer.

Bekjempe aldring og store porer
Bekjempe rosacea
IMG_9723
Mindre store porer
Revitalisering
81C378EE-02D4-4AEB-96CA-7B1DFE9C149F
0B240695-7839-43E2-84CC-D8E6E11A57DF
797DC323-8DDF-4B2A-A47E-DB2696107EF2
2A65D923-6401-4687-82CB-674D167A8C38

Her ser du resultater av ulike behandlinger. Alle bildene er mitt eget arbeid og er ikke redigert. Kopiering og deling er forbudt.

bottom of page