https://www.hudpleiecentrum.no/booking-services-sitemap.xml 2022-05-13 https://www.hudpleiecentrum.no/pages-sitemap.xml 2022-05-12
top of page

1NEED Microneedling

Microneedling + syrepeel + maske

  • 1 time
  • 1 489 norske kroner
  • Hudpleie Centrum CityMedispa

Tjenestebeskrivelse

Microneedling er en avansert hudbehandlingsmetode som kan hjelpe deg å oppnå en sunn og strålende hud. Behandlingen begynner med en nøye vurdering av din unike hudtype og nåværende hudtilstand. Dette er avgjørende for å tilpasse microneedling-prosessen til dine individuelle behov. Før selve microneedling-behandlingen, kan det være nødvendig å forberede huden ved hjelp av en skreddersydd kjemisk peeling. Dette vil bidra til å forberede huden for microneedling, og kan hjelpe med å forbedre resultatene. Den kjemiske peelingen vil også bli valgt med tanke på dine spesifikke hudmål, enten det er å redusere fine linjer, behandle aknearr eller forbedre hudtekstur. Deretter kommer selve microneedling-prosedyren, der en spesialist bruker en mikronålbehandling for å lage små, kontrollerte mikroskader i huden. Dette stimulerer hudens naturlige helingsprosess og øker produksjonen av kollagen og elastin, som er viktige for en sunn og ungdommelig hud. Etter microneedling kan en målrettet mesoterapibehandling, også kjent som meso cocktail, brukes for å levere nødvendige næringsstoffer og aktive ingredienser direkte til det dype laget av huden. Dette kan forsterke resultatene av behandlingen og hjelpe deg med å oppnå ønsket hudmål. Microneedling er en skreddersydd tilnærming til hudpleie som tar hensyn til din individuelle hudtype og behov. Med riktig forberedelse, microneedling-prosedyre og etterbehandling, kan du oppleve en forbedret hudtekstur, en mer strålende glød og en yngre hud. Det er viktig å konsultere med en kvalifisert hudspesialist for å diskutere om microneedling er riktig for deg og for å lage en tilpasset behandlingsplan. Microneedling kan ikke utføres i følgende tilfeller: *Graviditet og amming: Det anbefales ikke under graviditet eller amming. *Aktive hudinfeksjoner: Hvis det er en aktiv hudinfeksjon, som herpes eller akne, bør behandlingen utsettes. *Alvorlige hudtilstander: Personer med alvorlige hudtilstander som rosacea, eksem eller psoriasis, bør konsultere en hudlege før behandling. *Bruk av blodfortynnende medisiner: Ved bruk av blodfortynnende medisiner, da microneedling kan øke risikoen for blåmerker og blødninger. *Tendens til keloide arrdannelse: Personer som danner keloide arr bør være forsiktige med microneedling. *Akutt solbrenthet: Unngå behandling ved akutt solbrenthet og vent til huden har leget seg. *Allergi mot behandlingsprodukter:


Avbestillingsregler

Avbestilling av time: Vi forstår at endringer kan oppstå i din timeplan. Dersom du trenger å avbestille en time, ber vi om at du gir oss beskjed så snart som mulig. Må avbestilling eller flytting av time skje innen 24 timer før avtalt time, ellers vil bli fakturert 100% . Du kan avbestille timen din på medlemsområde på siden din opptil 24 timer før timen din starter. Salongens rett til avbestilling: Vennligst vær oppmerksom på at vi forbeholder oss retten til å avbestille en time når som helst på grunn av uforutsette omstendigheter, inkludert sykdom eller andre årsaker som ikke kan oppgis til kunden. Vi beklager eventuelle ulemper dette kan medføre. Rebooking etter avbestilling fra salongen: Dersom vi avbestiller en time på grunn av sykdom eller andre uforutsette omstendigheter, oppfordrer vi deg til å selv sørge for å booke den neste tilgjengelige timen for behandlingen. Vi vil gjøre vårt beste for å hjelpe deg med å finne en passende tid. Forsinkelse og tap av time: Vi ber om at du vennligst ankommer til avtalt tid for din behandling. Dersom du er forsinket med mer enn 15 minutter uten å informere oss, vil timen bli tapt, og ingen møtegebyr vil bli belastet. Forsinkelse med varsel: Hvis du er forsinket, men har gitt oss beskjed i forkant og vi har bekreftet at vi kan vente, vil du fortsatt være velkommen til timen. Vær oppmerksom på at du vil miste den tiden du ble forsinket, og behandlingen vil avsluttes til avtalt tid for å sikre at påfølgende avtaler ikke forstyrres.


Kontaktinformasjon

  • Hudpleie Centrum Bragernes, Søren Lemmichs gate, Drammen, Norway

    915 54 227

    post@hudpleiecentrum.no


Service Page: Bookings_Service_Page
bottom of page