https://www.hudpleiecentrum.no/booking-services-sitemap.xml 2022-05-13 https://www.hudpleiecentrum.no/pages-sitemap.xml 2022-05-12
top of page

Ansiktsbehandling for ungdom

Denne behandlingen passer for ung hud (13-19 år).

  • 45 minutter
  • 675 norske kroner
  • Hudpleie Centrum CityMedispa

Tjenestebeskrivelse

Hudanalyse+ rens+peeling+(utklemming ved behov) +maske+råd og veiledning. Når man kommer i puberteten øker talgproduksjonen og for særlig jenter som begynner med sminke, er da viktig å rense huden med et tilpasset produkt, gjerne morgen og kveld. Gutter som bruker mye stylingprodukter på håret eller hodeplagg som lue/caps, eller trener mye er ekstra utsatt for kviser. Det kan være flere ulike årsaker at det anbefales rens morgen og kveld. I utgangspunktet har barn og ungdom en frisk hud som har lite behov for tilførsel av fuktighet utenfra. Som hos voksne er solbeskyttelse her det viktigste i tillegg til kuldekrem om vinteren. Feil produkter kan gjøre vondt verre, slik at huden reagerer med å lage flere kviser. Det gjelder å finne riktig balanse. Ikke vent for lenge med å oppsøke hjelp. Riktig veiledning og hudpleierutiner kan gjøre underverker for huden. Kviser under puberteten er veldig vanlig og det er derfor mange som tenker at dette er noe som går over, og som ikke er så farlig siden det rammer nesten alle ungdommer i varierende grad. Allikevel er det god forskning på at det å ha kviser kan gi en sterk påvirkning av livskvalitet og selvfølelse i sårbare ungdomsår. Det er derfor viktig å ta dette på alvor og oppsøke hjelp. Særlig gjelder det ved arrdannende kviser. Det er betydelig lettere å behandle kviser enn å behandle kvisearr, slik at det gjelder å være tidlig ute.


Avbestillingsregler

Avbestilling av time: Vi forstår at endringer kan oppstå i din timeplan. Dersom du trenger å avbestille en time, ber vi om at du gir oss beskjed så snart som mulig. Må avbestilling eller flytting av time skje innen 24 timer før avtalt time, ellers vil bli fakturert 100% . Du kan avbestille timen din på medlemsområde på siden din opptil 24 timer før timen din starter. Salongens rett til avbestilling: Vennligst vær oppmerksom på at vi forbeholder oss retten til å avbestille en time når som helst på grunn av uforutsette omstendigheter, inkludert sykdom eller andre årsaker som ikke kan oppgis til kunden. Vi beklager eventuelle ulemper dette kan medføre. Rebooking etter avbestilling fra salongen: Dersom vi avbestiller en time på grunn av sykdom eller andre uforutsette omstendigheter, oppfordrer vi deg til å selv sørge for å booke den neste tilgjengelige timen for behandlingen. Vi vil gjøre vårt beste for å hjelpe deg med å finne en passende tid. Forsinkelse og tap av time: Vi ber om at du vennligst ankommer til avtalt tid for din behandling. Dersom du er forsinket med mer enn 15 minutter uten å informere oss, vil timen bli tapt, og ingen møtegebyr vil bli belastet. Forsinkelse med varsel: Hvis du er forsinket, men har gitt oss beskjed i forkant og vi har bekreftet at vi kan vente, vil du fortsatt være velkommen til timen. Vær oppmerksom på at du vil miste den tiden du ble forsinket, og behandlingen vil avsluttes til avtalt tid for å sikre at påfølgende avtaler ikke forstyrres.


Kontaktinformasjon

  • Hudpleie Centrum Bragernes, Søren Lemmichs gate, Drammen, Norway

    915 54 227

    post@hudpleiecentrum.no


Service Page: Bookings_Service_Page
bottom of page