https://www.hudpleiecentrum.no/booking-services-sitemap.xml 2022-05-13 https://www.hudpleiecentrum.no/pages-sitemap.xml 2022-05-12
top of page

Ansiktsbehandling for ungdom

Denne behandlingen passer for ung hud (13-19 år).

  • 45 minutter
  • 675 norske kroner
  • Hudpleie Centrum CityMedispa

Tjenestebeskrivelse

Hudanalyse+ rens+peeling+(utklemming ved behov) +maske+råd og veiledning. Når man kommer i puberteten øker talgproduksjonen og for særlig jenter som begynner med sminke, er da viktig å rense huden med et tilpasset produkt, gjerne morgen og kveld. Gutter som bruker mye stylingprodukter på håret eller hodeplagg som lue/caps, eller trener mye er ekstra utsatt for kviser. Det kan være flere ulike årsaker at det anbefales rens morgen og kveld. I utgangspunktet har barn og ungdom en frisk hud som har lite behov for tilførsel av fuktighet utenfra. Som hos voksne er solbeskyttelse her det viktigste i tillegg til kuldekrem om vinteren. Feil produkter kan gjøre vondt verre, slik at huden reagerer med å lage flere kviser. Det gjelder å finne riktig balanse. Ikke vent for lenge med å oppsøke hjelp. Riktig veiledning og hudpleierutiner kan gjøre underverker for huden. Kviser under puberteten er veldig vanlig og det er derfor mange som tenker at dette er noe som går over, og som ikke er så farlig siden det rammer nesten alle ungdommer i varierende grad. Allikevel er det god forskning på at det å ha kviser kan gi en sterk påvirkning av livskvalitet og selvfølelse i sårbare ungdomsår. Det er derfor viktig å ta dette på alvor og oppsøke hjelp. Særlig gjelder det ved arrdannende kviser. Det er betydelig lettere å behandle kviser enn å behandle kvisearr, slik at det gjelder å være tidlig ute.


Avbestillingsregler

Må avbestilling eller flytting av time skje innen 24 timer før avtalt time, ellers vil bli fakturert 100% . Du kan avbestille timen din på medlemsområde på siden din opptil 24 timer før timen din starter.


Kontaktinformasjon

  • Hudpleie Centrum Bragernes, Søren Lemmichs gate, Drammen, Norway

    915 54 227

    post@hudpleiecentrum.no

Service Page: Bookings_Service_Page
bottom of page