https://www.hudpleiecentrum.no/booking-services-sitemap.xml 2022-05-13 https://www.hudpleiecentrum.no/pages-sitemap.xml 2022-05-12
top of page

LegLight

Behandling mot hovne og tunge bein

  • 30 min
  • 485 norske kroner
  • Hudpleie Centrum CityMedispa

Tjenestebeskrivelse

LegLight™ kombinerer jeg muskelvenepumpe massasje med avkjølende gel som inneholde koffein, og avkjølende gel med brunalge. Ved hjelp av mildt trykk og muskelvenepumpe massasje stimulerer LegLight™ blodsirkulasjonen og lymfesystemet, og bidrar til å redusere hevelse og avfallstoffer som kan forårsake ubehag. Muskelvenepumpe massasje: Vi vil utføre muskelvenepumpe massasje, en spesialisert teknikk som bidrar til å forbedre blodsirkulasjonen og lymfedrenasjen i bena. Dette innebærer å bruke rytmiske, pumpende bevegelser for å stimulere musklene og flytte væske oppover mot hjertet. Denne massasjeteknikken hjelper til med å redusere hevelse og øker følelsen av lette ben. Avkjølende gel: Vi bruker en spesielt formulert avkjølende gel som er designet for å berolige og oppfriske tunge ben. Denne gelen påføres rikelig på bena dine og masseres forsiktig inn i huden. Den avkjølende effekten bidrar til å lindre hevelse og gir en behagelig opplevelse under behandlingen. Brunalge som drenerer vann og toksiner og har en sterk evne til å åpne blokkeringer, forbedre mikrosirkulasjonen og styrke kapilarveggene Komfort og avslapning: Vi legger stor vekt på din komfort og avslapning under behandlingen. Våre behandlingsrom er designet med tanke på en rolig og behagelig atmosfære, og vi streber etter å skape en avslappende opplevelse for deg. Du kan slappe av og nyte behandlingen mens våre terapeuter tar seg av dine behov. Personlig oppfølging og rådgivning: Etter behandlingen vil terapeuten gi deg personlig oppfølging og gi råd om videre omsorg for tunge ben. Vi vil svare på eventuelle spørsmål du måtte ha og gi deg anbefalinger for å opprettholde de positive resultatene av behandlingen.


Avbestillingsregler

Avbestilling av time: Vi forstår at endringer kan oppstå i din timeplan. Dersom du trenger å avbestille en time, ber vi om at du gir oss beskjed så snart som mulig. Må avbestilling eller flytting av time skje innen 24 timer før avtalt time, ellers vil bli fakturert 100% . Du kan avbestille timen din på medlemsområde på siden din opptil 24 timer før timen din starter. Salongens rett til avbestilling: Vennligst vær oppmerksom på at vi forbeholder oss retten til å avbestille en time når som helst på grunn av uforutsette omstendigheter, inkludert sykdom eller andre årsaker som ikke kan oppgis til kunden. Vi beklager eventuelle ulemper dette kan medføre. Rebooking etter avbestilling fra salongen: Dersom vi avbestiller en time på grunn av sykdom eller andre uforutsette omstendigheter, oppfordrer vi deg til å selv sørge for å booke den neste tilgjengelige timen for behandlingen. Vi vil gjøre vårt beste for å hjelpe deg med å finne en passende tid. Forsinkelse og tap av time: Vi ber om at du vennligst ankommer til avtalt tid for din behandling. Dersom du er forsinket med mer enn 15 minutter uten å informere oss, vil timen bli tapt, og ingen møtegebyr vil bli belastet. Forsinkelse med varsel: Hvis du er forsinket, men har gitt oss beskjed i forkant og vi har bekreftet at vi kan vente, vil du fortsatt være velkommen til timen. Vær oppmerksom på at du vil miste den tiden du ble forsinket, og behandlingen vil avsluttes til avtalt tid for å sikre at påfølgende avtaler ikke forstyrres.


Kontaktinformasjon

  • Hudpleie Centrum Bragernes, Søren Lemmichs gate, Drammen, Norway

    915 54 227

    post@hudpleiecentrum.no


Service Page: Bookings_Service_Page
bottom of page