https://www.hudpleiecentrum.no/booking-services-sitemap.xml 2022-05-13 https://www.hudpleiecentrum.no/pages-sitemap.xml 2022-05-12
top of page

LegLight

Behandling mot hovne og tunge bein

  • 30 minutter
  • 485 norske kroner
  • Hudpleie Centrum CityMedispa

Tjenestebeskrivelse

LegLight™ kombinerer jeg muskelvenepumpe massasje med avkjølende gel som inneholde koffein, og avkjølende gel med brunalge. Ved hjelp av mildt trykk og muskelvenepumpe massasje stimulerer LegLight™ blodsirkulasjonen og lymfesystemet, og bidrar til å redusere hevelse og avfallstoffer som kan forårsake ubehag. Muskelvenepumpe massasje: Vi vil utføre muskelvenepumpe massasje, en spesialisert teknikk som bidrar til å forbedre blodsirkulasjonen og lymfedrenasjen i bena. Dette innebærer å bruke rytmiske, pumpende bevegelser for å stimulere musklene og flytte væske oppover mot hjertet. Denne massasjeteknikken hjelper til med å redusere hevelse og øker følelsen av lette ben. Avkjølende gel: Vi bruker en spesielt formulert avkjølende gel som er designet for å berolige og oppfriske tunge ben. Denne gelen påføres rikelig på bena dine og masseres forsiktig inn i huden. Den avkjølende effekten bidrar til å lindre hevelse og gir en behagelig opplevelse under behandlingen. Brunalge som drenerer vann og toksiner og har en sterk evne til å åpne blokkeringer, forbedre mikrosirkulasjonen og styrke kapilarveggene Komfort og avslapning: Vi legger stor vekt på din komfort og avslapning under behandlingen. Våre behandlingsrom er designet med tanke på en rolig og behagelig atmosfære, og vi streber etter å skape en avslappende opplevelse for deg. Du kan slappe av og nyte behandlingen mens våre terapeuter tar seg av dine behov. Personlig oppfølging og rådgivning: Etter behandlingen vil terapeuten gi deg personlig oppfølging og gi råd om videre omsorg for tunge ben. Vi vil svare på eventuelle spørsmål du måtte ha og gi deg anbefalinger for å opprettholde de positive resultatene av behandlingen.


Avbestillingsregler

Må avbestilling eller flytting av time skje innen 24 timer før avtalt time, ellers vil bli fakturert 100% . Du kan avbestille timen din på medlemsområde på siden din opptil 24 timer før timen din starter.


Kontaktinformasjon

  • Hudpleie Centrum Bragernes, Søren Lemmichs gate, Drammen, Norway

    915 54 227

    post@hudpleiecentrum.no


Service Page: Bookings_Service_Page
bottom of page