https://www.hudpleiecentrum.no/booking-services-sitemap.xml 2022-05-13 https://www.hudpleiecentrum.no/pages-sitemap.xml 2022-05-12
top of page

PCA Skin Oxygenating Trio

  • 1
  • 1 049 norske kroner
  • Hudpleie Centrum CityMedispa

Tjenestebeskrivelse

Oxygenating Trio er et 3-trinns system som fremmer glød og en sunn glans ved å stimulere oksygenering og sirkulasjon i huden. Denne antioksidantterapien hjelper med å fornye trøtt, stresset eller akneutsatt hud. Denne ansiktsbehandlingen er perfekt 2-3 dager før en spesiell anledning og gir en glans som kan vare i opptil 10 dager! Trioen består av en aktiveringsmiddel, en detoxifier og en oksygenator. Hvordan utføres Oxygenating Trio? Oxygenating Trio-behandlingen gir ingen prikkende eller irriterende bivirkninger. Den eneste sensasjonen du kan oppleve er en rødlig farge og rask varme i huden. Behandlingen etterlater huden strålende med et sunt utseende som varer i syv til ti dager!


Avbestillingsregler

Avbestilling av time: Vi forstår at endringer kan oppstå i din timeplan. Dersom du trenger å avbestille en time, ber vi om at du gir oss beskjed så snart som mulig. Må avbestilling eller flytting av time skje innen 24 timer før avtalt time, ellers vil bli fakturert 100% . Du kan avbestille timen din på medlemsområde på siden din opptil 24 timer før timen din starter. Salongens rett til avbestilling: Vennligst vær oppmerksom på at vi forbeholder oss retten til å avbestille en time når som helst på grunn av uforutsette omstendigheter, inkludert sykdom eller andre årsaker som ikke kan oppgis til kunden. Vi beklager eventuelle ulemper dette kan medføre. Rebooking etter avbestilling fra salongen: Dersom vi avbestiller en time på grunn av sykdom eller andre uforutsette omstendigheter, oppfordrer vi deg til å selv sørge for å booke den neste tilgjengelige timen for behandlingen. Vi vil gjøre vårt beste for å hjelpe deg med å finne en passende tid. Forsinkelse og tap av time: Vi ber om at du vennligst ankommer til avtalt tid for din behandling. Dersom du er forsinket med mer enn 15 minutter uten å informere oss, vil timen bli tapt, og ingen møtegebyr vil bli belastet. Forsinkelse med varsel: Hvis du er forsinket, men har gitt oss beskjed i forkant og vi har bekreftet at vi kan vente, vil du fortsatt være velkommen til timen. Vær oppmerksom på at du vil miste den tiden du ble forsinket, og behandlingen vil avsluttes til avtalt tid for å sikre at påfølgende avtaler ikke forstyrres.


Kontaktinformasjon

  • Hudpleie Centrum Bragernes, Søren Lemmichs gate, Drammen, Norway

    915 54 227

    post@hudpleiecentrum.no


Service Page: Bookings_Service_Page
bottom of page