https://www.hudpleiecentrum.no/booking-services-sitemap.xml 2022-05-13 https://www.hudpleiecentrum.no/pages-sitemap.xml 2022-05-12
top of page

PRX-T33

  • 1 time
  • Fra 1750
  • Hudpleie Centrum Bragernes

Tjenestebeskrivelse

En behandling med PRX-T33 peeling passer for alle som ønsker å forbedre hudens elastisitet, redusere pigment- og aldersflekker, minske porer/aknearr eller å få ny glød og friskhet. Behandlingen gir en oppstrammende effekt og passer for alle hudtyper. PRX-T33 peeling er en effektiv behandling med oppstrammende effekt. PRX-T33 aktive ingredienser trekker in i huden på cellulært nivå og bidrar til cellefornyelse samt stimulerer hudens egne vekstfaktorer, som igjen forbedrer huden både direkte og på lang sikt. En av fordelene med PRX er at den i tillegg til å være en egen behandling er super å kombinere med andre behandlinger som f.eks. Profhilo, Dermapen, fillers etc. Vanligvis anbefaler vi 3-6 behandlinger med en ukes mellomrom og deretter avgjør du sammen med din behandler hvilken oppfølgning som kreves.


Avbestillingsregler

Må avbestilling eller flytting av time skje innen 24 timer før avtalt time, ellers vil bli fakturert 100% . Du kan avbestille timen din på medlemsområde på siden din opptil 24 timer før timen din starter.


Kontaktinformasjon

  • Hudpleie Centrum Bragernes, Søren Lemmichs gate, Drammen, Norway

    915 54 227

    post@hudpleiecentrum.no

Service Page: Bookings_Service_Page
bottom of page