https://www.hudpleiecentrum.no/booking-services-sitemap.xml 2022-05-13 https://www.hudpleiecentrum.no/pages-sitemap.xml 2022-05-12
top of page

Salgsvilkår for Hudpleie Centrum Bragernes på www.hudpleiecentrum.no

Generelt

1.1. Disse salgsvilkårene regulerer forholdet mellom Hudpleie Centrum Bragernes (heretter referert til som "selgeren," "vi" eller "oss") og kunden (heretter referert til som "kjøperen" eller "du") ved kjøp av produkter og tjenester fra nettstedet www.hudpleiecentrum.no.

1.2. Ved å bruke vårt nettsted og fullføre en bestilling, samtykker du i å være bundet av disse vilkårene.

Bestillinger og Kontraktinngåelse

2.1. Du kan plassere bestillinger gjennom vårt nettsted. En kontrakt anses som inngått når vi sender en ordrebekreftelse via e-post etter at du har fullført din bestilling.

2.2. Vi forbeholder oss retten til å avvise bestillinger uten å gi en begrunnelse.

Priser og Betaling

3.1. Prisene for våre produkter og tjenester er angitt på nettstedet og kan endres uten forvarsel.

3.2. Betaling kan gjøres ved hjelp av de betalingsalternativene som er oppgitt på nettstedet ved bestillingstidspunktet.

3.3. Betalingsalternativer: Vi tilbyr følgende betalingsmåter for dine kjøp: PayPal, kreditt-/debetkort og Vipps. Betalingsprosess: Når du fullfører kjøpet ved å velge en av våre betalingsmetoder (kort, PayPal eller Vipps), vil beløpet umiddelbart bli belastet på den valgte betalingsmåten. Etter at betalingen er gjennomført, vil du motta en ordrebekreftelse på e-post. Vi legger også ved et fraktbrev i forsendelsen, slik at du har en oversikt over varene som sendes til deg.

3.4. Alle behandlinger som bestilles via vårt nettbokingsystem, må betales på stedet ved ankomst til avtalt tidspunkt. Vi aksepterer betaling med kontanter, kort og vipps som angitt i vår betalingsvilkårene.

Betalingsvilkår for Tilbud på Nett og Behandlingskurer

3.5. Tilbud på nett og behandlingskurer er kun for personlig bruk. De kan ikke overføres, tildeles eller deles med familie eller venner med mindre annet er spesifisert i vilkårene for det spesifikke tilbudet eller kuren. Du kan ikke overføre eller tildele et kjøpt tilbud eller behandlingskur til noen andre enn deg selv.

3.6. Du kan kjøpe våre tilbud og behandlingskurer som gaver til dine nærmeste, inkludert familie eller venner. For å fullføre kjøpet som gave, må du oppgi de nødvendige personlige opplysningene til mottakeren. Dette inkluderer navn, kontaktinformasjon og eventuelle andre opplysninger som er nødvendige for gjennomføringen. Gaver kjøpt som tilbud eller behandlingskurer er knyttet til den spesifikke mottakeren og kan ikke tildeles videre til andre.

Betalingsvilkår for Gavekort 

3.7. Gavekort som kjøpes på nett eller på stedet, kan brukes umiddelbart etter at betalingen er fullført. Du vil motta en bekreftelse på kjøpet, og gavekortet vil være klart til bruk med en gang. Vennligst merk at nettbaserte gavekort er ikke-refunderbare og kan ikke utveksles til kontanter eller andre produkter eller tjenester. Når kjøpet er fullført, kan betalingen ikke refunderes.

3.8. Gavekortene som kjøpes på nett eller på stedet er gyldige i 6 måneder fra utstedelsesdatoen. De må brukes innen denne perioden. Vi nekter å akseptere ugyldige gavekort etter utløpsdatoen. Vennligst sørg for å bruke gavekortet i løpet av gyldighetsperioden for å unngå ugyldighet.

3.9. I tilfelle sykdom eller annen gyldig grunn, har mottakeren av gavekortet muligheten til å be om en utvidelse av gyldighetsdatoen. Dette må gjøres ved å kontakte klinikken før utløpsdatoen på gavekortet og be om utvidelse.

 

Levering og Frakt

4.1. Leveringstider kan variere mellom 3-5 arbeidsdager, avhengig av produktet eller tjenesten du har bestilt. Vi vil gi estimert leveringstid ved bestilling. Etter at produktene er sendt til deg, vil du motta en fraktbekreftelse på e-post. Denne bekreftelsen vil inkludere sporingsnummeret, slik at du kan spore forsendelsen og holde deg oppdatert om leveringsstatus.

4.2. Fraktgebyrer: Fraktgebyrer, hvis aktuelt, vil bli vist før du fullfører kjøpet.

Fraktkostnad er 49 NOK om ordreverdien er under 899 NOK. Fri frakt over 899 NOK.

Avbestillinger og endringer

5.1.  Avbestilling av time: Vi forstår at endringer kan oppstå i din timeplan. Dersom du trenger å avbestille en time, ber vi om at du gir oss beskjed så snart som mulig.  Må avbestilling eller flytting av time skje innen 24 timer før avtalt time, ellers vil  bli fakturert 100% . Du kan avbestille timen din på medlemsområde på siden din opptil 24 timer før timen din starter. 

5.2. Salongens rett til avbestilling: Vennligst vær oppmerksom på at vi forbeholder oss retten til å avbestille en time når som helst på grunn av uforutsette omstendigheter, inkludert sykdom eller andre årsaker som ikke kan oppgis til kunden. Vi beklager eventuelle ulemper dette kan medføre.

5.3. Rebooking etter avbestilling fra salongen: Dersom vi avbestiller en time på grunn av sykdom eller andre uforutsette omstendigheter, oppfordrer vi deg til å selv sørge for å booke den neste tilgjengelige timen for behandlingen. Vi vil gjøre vårt beste for å hjelpe deg med å finne en passende tid.

5.4. Forsinkelse og tap av time: Vi ber om at du vennligst ankommer til avtalt tid for din behandling. Dersom du er forsinket med mer enn 15 minutter uten å informere oss, vil timen bli tapt, og ikke-møtt gebyr vil bli belastet.

5.5. Forsinkelse med varsel: Hvis du er forsinket, men har gitt oss beskjed i forkant og vi har bekreftet at vi kan vente, vil du fortsatt være velkommen til timen. Vær oppmerksom på at du vil miste den tiden du ble forsinket, og behandlingen vil avsluttes til avtalt tid for å sikre at påfølgende avtaler ikke forstyrres.

Retur og Refusjon

6.1. Retur av uåpnede produkter er tillatt innen 14 dager fra kjøpsdato, forutsatt at de returneres i original og uåpnet emballasje.

6.2. Angrerett: Du er beskyttet av angrerettloven og har 14 dagers ubetinget angrerett fra den dagen du mottar varen på din forsendelse. Angreretten innebærer at du har rett til å angre kjøpet for et uåpnet produkt og returnere varen. For at angreretten skal kunne gjøres gjeldende, må produktet som returneres til oss være uåpnet, ubrukt og ikke ha skader. Dersom varens verdi er redusert mer enn nødvendig for å fastslå varens art, egenskaper og funksjon, må du dekke dette verditapet. Vi krediterer hva du betalte for varen, minus frakt, når den kommer til oss. Du må selv stå for returkostnadene. Ved heving av kjøp og benyttelse av angrefrist, refunderer vi ordresummen, minus frakt, innen 14 dager fra varen er mottatt hos oss.

  • Returneres til: Hudpleie Centrum Bragernes, Søren Lemmichs gate 7, 3015, Drammen.

  • Ved retur skal utfylt returskjema legges ved: 

Reklamasjon

Det gis full reklamasjonsrett etter gjeldende lover for alle mangler ved varen. Under enhver omstendighet plikter kjøper å reklamere innen rimelig tid etter at feilen er oppdaget. Ved reklamasjon, feil og mangler får du dekket eventuelle fraktkostnader. Hvis du vil benytte deg av reklamasjonsretten eller har spørsmål om reklamasjon, må du kontakte kundeservice post@hudpleiecentrum.no eller tlf. 91554227.

Tilbudsvilkår

7.1. Hvis du har kjøpt et tilbud fra en av våre samarbeidspartnere, gjelder de gjeldende tilbudsvilkårene som du kjøpte tilbudet hos. Dette inkluderer eventuelle betalingsvilkår og refusjonspolitikk som er spesifikke for det spesifikke salgsstedet. Hvis du har spørsmål eller trenger assistanse angående et tilbud kjøpt fra en samarbeidspartner, må du kontakte kundeservice hos det spesifikke salgsstedet der du gjorde kjøpet. De vil kunne hjelpe deg med eventuelle spørsmål eller henvendelser knyttet til det spesifikke tilbudet.

Brukervilkår for Kjøp av Kurative Behandlinger

7.2. Alle behandlingskurer har en angitt gyldighetsperiode. Dette er viktig å merke seg når du kjøper en behandlingskur. Vennligst bruk behandlingene innenfor den fastsatte gyldighetsperioden. Våre kurative behandlinger er utviklet for å gi best mulig resultater. For å oppnå disse resultatene og for å sikre at behandlingen er effektiv, anbefaler vi at kurene brukes i henhold til vår anbefalte tidsramme. Vi forstår at uforutsette omstendigheter, som sykdom eller annen viktig grunn, kan hindre deg i å fullføre behandlingskuren innenfor den opprinnelige gyldighetsperioden. I slike tilfeller har du muligheten til å kontakte oss før utløpsdatoen for å be om en gyldighetsforlengelse. Vi vil vurdere slike henvendelser individuelt og kan forlenge gyldigheten av kuren dersom det er berettiget. For å be om en gyldighetsforlengelse eller hvis du har spørsmål angående behandlingskurene, vennligst kontakt vår kundeservice på post@hudpleiecentrum.no eller 91554227. Vi er her for å hjelpe deg.

Ansvarsbegrensning

8.1. Hudpleie Centrum Bragernes fraskriver seg ethvert ansvar for skader eller tap som oppstår som følge av bruk av våre produkter eller tjenester, med mindre det er påvist grov uaktsomhet.

Personvern

9.1. Vi respekterer personvernet ditt og vil behandle dine personopplysninger i samsvar med gjeldende personvernlover. Vennligst se vår personvernpolicy for mer informasjon.

Endringer i Vilkårene

10.1. Vi forbeholder oss retten til å endre disse Vilkårene med rimelig varsel til deg. Endringer vil tre i kraft fra datoen de blir publisert på nettstedet.

Dine rettigheter

11.1 Du har alltid rett til å få tilgang til hvilken informasjon vi har registrert om deg, og du kan alltid be oss om å rette eller slette informasjonen din hvis den er feil, ufullstendig eller irrelevant. I slike tilfeller må du kontakte Hudpleie Centrum kundeservice på post@hudpleiecentrum.no. Du kan når som helst tilbakekalle ethvert samtykke du har gitt oss for behandlingen av dine personlige data ved å kontakte post@hudpleiecentrum.no. Hvis du velger å trekke tilbake ditt samtykke, vil det tre i kraft fra dette tidspunktet.

Ved å handle på www.hudpleiecentrum.no anerkjenner du at du har lest, forstått og akseptert disse Vilkårene. Hvis du har spørsmål eller bekymringer, vennligst kontakt vår kundeservice før du fullfører din bestilling.

bottom of page