https://www.hudpleiecentrum.no/booking-services-sitemap.xml 2022-05-13 https://www.hudpleiecentrum.no/pages-sitemap.xml 2022-05-12
top of page

Sothys Resurfacing peeling PRO

  • 1 time
  • 950 norske kroner
  • Hudpleie Centrum CityMedispa

Tjenestebeskrivelse

En kraftfull behandling for deg som ønsker å gi huden et realt kick! Passer til normal mot fet hud, fortykket hud, utvidede porer, komedoner, gusten og livløs hud, hud med fine tørrhetslinjer, rynker og hyper-pigmenteringer: Resurfacing peeling er en medisinsk inspirert behandling for en mild hudfornyelse. Behandlingen inneholder rens av huden, peeling med mikrokrystaller og bioteknologiske peptider. En dyptvirkende pensling med glykolsyre 20% + kjemisk-peeling etterfulgt av en nydelig balm med kraftfulle antioksidanter og peptider og en avgiftende oksygenmaske. Den avslappende behandlingen avsluttes med påføring av øyekrem, serum og dagkrem tilpasset din hud.* Huden blir ikke flasset eller irritert etter behandlingen. Anbefales ikke for sensitiv hud.


Avbestillingsregler

Avbestilling av time: Vi forstår at endringer kan oppstå i din timeplan. Dersom du trenger å avbestille en time, ber vi om at du gir oss beskjed så snart som mulig. Må avbestilling eller flytting av time skje innen 24 timer før avtalt time, ellers vil bli fakturert 100% . Du kan avbestille timen din på medlemsområde på siden din opptil 24 timer før timen din starter. Salongens rett til avbestilling: Vennligst vær oppmerksom på at vi forbeholder oss retten til å avbestille en time når som helst på grunn av uforutsette omstendigheter, inkludert sykdom eller andre årsaker som ikke kan oppgis til kunden. Vi beklager eventuelle ulemper dette kan medføre. Rebooking etter avbestilling fra salongen: Dersom vi avbestiller en time på grunn av sykdom eller andre uforutsette omstendigheter, oppfordrer vi deg til å selv sørge for å booke den neste tilgjengelige timen for behandlingen. Vi vil gjøre vårt beste for å hjelpe deg med å finne en passende tid. Forsinkelse og tap av time: Vi ber om at du vennligst ankommer til avtalt tid for din behandling. Dersom du er forsinket med mer enn 15 minutter uten å informere oss, vil timen bli tapt, og ingen møtegebyr vil bli belastet. Forsinkelse med varsel: Hvis du er forsinket, men har gitt oss beskjed i forkant og vi har bekreftet at vi kan vente, vil du fortsatt være velkommen til timen. Vær oppmerksom på at du vil miste den tiden du ble forsinket, og behandlingen vil avsluttes til avtalt tid for å sikre at påfølgende avtaler ikke forstyrres.


Kontaktinformasjon

  • Hudpleie Centrum Bragernes, Søren Lemmichs gate, Drammen, Norway

    915 54 227

    post@hudpleiecentrum.no


Service Page: Bookings_Service_Page
bottom of page